Vill man bli fin får man lida pin!

Över 4 timmar tillbringades på Marieberg idag och mina fossingar värker rejält, för att inte tala om hela underkroppen som känns som om det blivit överkört av ett tåg. Men det var riktigt trevligt! Vi stämde träff med Carro och Jon, tog en sen lunch/tidig middag tillsammans vid 15-tiden och påbörjade därefter utslitningen av magnetremsan på VISA-kortet. Flera månaders icke-shopping skulle tas igen!

Jag och Carro överlät ansvaret för kidsen åt papporna som gladeligen högg tag i barnvagnarna och cruisade bort till mer intressanta butiker än H&M – där vi säkert tillbringade minst en timma i jakt på passande BH:n.. Varför ska det vara en djungel?! Köpte 2 stycken men det var inte det lättaste att hitta någon som satt bra, och nu när jag kommit hem och haft på mig en utav dem så känner jag att inte heller den där sitter, täcker och håller som den ska, trots att jag gick upp en kupstorlek nu till följd av graviditeten… Suck!

Inne på Gina Tricot köpte jag två linnen och två par leggings som jag tror att jag kommer att bosätta mig i framöver för att slippa ha en massa kläder som trycker och skaver. Första svängen i butiken gick jag på ren rutin och stod och svor över att inga utav linnena eller leggingsen fanns i XS, och när väl jag hittat ett antal plagg i rätt storlek *harkel* och släpat med dessa till provhytten insåg jag ganska snabbt att jag minsann inte tänker eller kan klämma mig i dem, så Hun’ fick hämta en storlek större. Mitt sk förstånd och jag är inte riktigt överens, hur ska man annars förklara att nån som känner sig stor som en flodhäst envisas med att klä sig i XS?!

De fyra plaggen jag köpte på Gina gjorde hela min dag och jag känner mig så nöjd med dagens inköp – även om ca 80% av alla kläder som inhandlades idag är i storlek 86/92 och knappast hjälper min obefintliga garderob något. Men vår lilla prinsessa kommer däremot att vara hur söt som helst i sina nya sommarkläder. ;)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *