Denna kameradjungel…

Har roat mig i några dagar med att försöka komponera ihop mitt startkit innehållande systemkamera + några objektiv. Det är inte det lättaste kan jag tala om! Speciellt inte när man märker att priset drar iväg något kosmiskt på en gång. För är det något jag är när det kommer till att unna mig själv saker så är det allt annat än generös

Men jag försöker ha i åtanke att även om kitet skulle vara mitt så är det många fler som skulle ha, kanske inte just nytta men glädje iallafall av att jag skaffar mig utrustning för fina foton; bl a kidsens mor- och farföräldrar. Lägger jag fram det på det sätter blir det genast mycket lättare att komma överens med tanken på att kosta på sig en kamera med tillbehör. Ful får man va’, men inte dum. ;)

Det enda jag hittills vet att jag vill ha är:
Systemkamera: Canon EOS 500D
Minneskort: SanDisk Extreme III 4 GB
Objektiv: Canon EF-S 18-55 mm/3,5-5,6 IS (kitobjektiv)
Objektiv: Canon EF 50 mm f/1.8 II

Jag tror att detta skulle vara ett riktigt bra nybörjar- och startkit för mig. Längtar så tills det är dags att lägga in beställningen, måtte det inte dröja alltför länge innan priserna lägger sig där de ska ligga när det kommer till kameran. Fram tills dess får jag gott vänta på ett riktigt bra paketerbjudande och nöja mig med Canon Ixus 100 IS som kommer att inhandlas inom en mycket snar framtid.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *