Gaia & Ko som metervara?

För lite drygt ett år sen förälskade jag mig i kollektionen BooBoo från Gaia & Ko – ”flickvarianten” i rosa och brunt är givetvis färgen och nu skulle jag vilja ha tag i tyget så att jag kan sy överdrag till sittdynorna och lakan till liggdelen i Viben (barnvagnen) i detta underbara tyg.

Jag har googlat som en tok på sistone men inte haft någon lycka när det kommer till Sverige. Det kanske finns i Danmark, hemland för Gaia & Ko? Jag skulle ju bli överlycklig om jag hittade antingen BooBoo eller Simply som metervara och kunde pimpa min stroller lite!

Hos Stoff & Stil har jag hittat en rosa lyxfleece med vita prickar och en cremefärgad lyxfleece med rosa/lime prickar som jag gillar skarpt, men först har vi ju sommar och fleece känns mer aktuellt inför hösten/vintern. Suck, alltid ska det vara något.

One thought on “Gaia & Ko som metervara?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *