Överföring av dineros

Tänkte alldeles snart logga upp mig på FöreningsSparbankens hemsida och för över lite pengar från sparkontot. Lilla jag kom på att jag ville åka och handla/titta lite grann på IKEA idag när jag för en gångs skull är ledig. Har insett att jag måste göra något radikalt med vårat kök. Det är så tomt och sterilt. Blä. Tänkte även göra ett stopp på Plantagen och ev inhandla lite blommor för att pigga upp vårat stackars livlösa kök. Kanske skulle man trivas lite bättre där inne då. Hade ju mina paradisblommor(?) eller vad det nu var dom hette, men dom tyckte Jason skulle vara väldigt mumsiga att tugga på så dom åt han upp för några månader sen när han var ensam hemma.

Min darling slutar nu om en knapp halvtimma och tänkte att jag skulle tillbringa lite tid med honom innan han drar iväg ut till Kumla. Vilket påminnner mig om att jag ska ta och ringa lite hyresvärdar i Kumla och höra om någon av dom har lediga radhus. Shit! Våra Bästa År har börjat!

Bye bye, apple pie!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *