Du är fången i din egen naiva dumhet.

Så var man äntligen hemma igen! Hade lätt kunnat stanna kvar en extra vecka i Haparanda om bara kroppen beslutat sig för att samarbeta med mig – och honey hakat på. Att vara på resande fot med energisk 1-åring när man är i 6:e månaden var inte riktigt fullt så simpelt som jag i min naivhet målade upp det för att vara. Att lilla fröken dessutom tyckte att det är en alldeles utmärkt idé att starta mornarna 3 timmar tidigare än vanligt dagligen under den sk semestern gjorde inte saken bättre. Jag är trött kl 06 på morgon.

Idag hade jag gärna bara begravt mig ner under täcket och vägrat att kliva upp. Magen, fogarna och bäckenet värker utav sällan skådat like men just idag väntar ett besök hos tandis så inte får man nån ro. Efter plågeriet i form av tandstensskrapning väntar Elgiganten för ett återköp, en sväng på IKEA för att köpa en gryta och slutligen till första bästa mataffär för påfyllning av mat till kyl och frys. Full fart med andra ord – man borde få ha semester för att kunna återhämta sig från semestern. ;)

– – – – –

Du är fången i din egen naiva dumhet, men tiden lär
Hjärtat blöder tills det härdats till evig stumhet, för kärleken tär
Den tär

Kärlek är som en vässad kniv, i onda händer tar den liv
Du blev blek som döden när du förstod att det mörka röda är hjärteblod
Hjärteblod

Raubtier – Hjärteblod

2 thoughts on “Du är fången i din egen naiva dumhet.

  1. mami: Jag menar ju det, sammadragningarna var som bortblåsta men nu har de satt igång igen när jag är på hemmaplan… Det är något magiskt med bastun! ;)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *