Earth Hour 2009

Nu sitter jag helt allena i ett kolsvart hus. Ja, lite fuskar jag i och med att laptopen är på men jag har faktiskt dragit ur laddaren så den är kind of miljövänlig nu. :)

Tänkte först risa grannarna då jag såg att det lyste i varje fönster av de 7 husen jag har överblick över men ca 20:35 när jag kollade igen för att se om det hänt nåt har 4 stycken av hushållen släckt ner. 5 hus av 8 (vårt inräknat) är nedsläckta och i alla de andra nedsläckta husen finns mysbelysning i form av levande ljus – utom hos oss. Men nu när Ella sover och Johan är på grabbkväll så jag kände inget större behov av att tända ljus och mysa till det.

Levande ljus eller inte, 5 nedsläckta hushåll av de 8 jag ser är ju inte helt illa pinkat! Nästa år hoppas jag på att de tre andra husen tagit sitt sunda förnuft till fånga och släcker ner i 60 ynka minuter.

3 thoughts on “Earth Hour 2009

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *