Blogglust och halvbakad bebis

Det börjar nog att bli dags att fräscha upp här på domänen lite grann. Bloggen har sett likadan ut i jagvetintehurlänge och jag uppdaterar ju nästan aldrig. För 15-16 månader sedan hade detta med hiskeligt glesa uppdateringar varit otänkbart men nu är det tyvärr min verklighet. Trots det så har jag mage att sura när mina favvobloggar inte uppdaterat på heeeela dagen. :P

Jag vet inte vad det är som skapar denna bloggsvacka! Känns hemskt, känns ju inte som jag nåmer. Snacka om dagens i-landsproblem; min blogglust har försvunnit!

Nåväl. Idag har jag nått en liten milstolpe – halva graviditeten är avklarad och jag känner mig ganska säker med att avslöja min lilla ”hemlis” om att Ella ska bli storasyster. Outade graviditeten med henne också när jag kommit halvvägs och tänkte att det gick bra då och varför ska man då ändra på ett vinnande koncept? Lillasyster (som jag är övertygad om att det är) beräknas födas i början av augusti – så av den anledningen har jag ställt in mig på en förlossning i början på juli. Än en gång, varför ändra på ett vinnande koncept? ;)

4 thoughts on “Blogglust och halvbakad bebis

  1. Tjollahopp! I lajk this!! :D .. Jag var inne & kollade på Photoshop vad fonten heter & den heter bara ”Miss” :/

  2. Jag väntade också rätt länge innan jag outade min graviditet. Inte för att jag hade någon anledning egentligen men man är ju alltid rädd att något går fel där i början. :)

    Vad konstigt att så ånga barn är rädda för att bada. Jag trodde verkligen inte det! Det verkar ju vara fler som är rädda än tvärtom från början. :D

  3. Hihi ja, men tänk att E var född lite tidigare samt att mitt barn faktiskt är av det större könet haha. ;) Haha ja, kanske är det en stor pool han vill ha, inte det där lilla badkaret. ;)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *