Nu börjar det vara dags för gruppträningarna

Eftersom jag numera står utan gymkompis funderar jag på att hoppa på gruppträningarna på nJoy istället. Det var ju för gruppträningarnas skull som jag skaffade kortet på just nJoy och inte på Kumlahallen – där jag hade haft bad och bastu för en billigare månadskostnad!

Faktum är att det ikväll kl 18 är BodyPump och jag funderade på om jag skulle åka dit eller inte. Man borde ju passa på nu när motivationen är på topp, men om det skulle vara nån idé vet jag inte. Har tränat både måndag och tisdag redan och träningsvärken jag har idag är utav sällan skådat like, magmuskulaturen är mörbultad och skinkorna värker för varje steg jag tar. Jag tror att min otränade kropp skulle må bäst utav en vilodag idag, gymma lite lätt imorn och satsa på att ta BodyPump på fredag kl 17 istället.

Det får nog bli så. Vila idag, gymma imorn och BodyPump på fredag. Det tycker jag låter som en alldeles utmärkt idé. :) Nu ska jag bara lyckas komma underfund med vilka gruppträningar/dagar jag ska satsa på och köra stenhårt på det…

MÅNDAG
17:00 – BodyPump

TISDAG
10:30 – Mamma/Baby-gympa
17:30 – BodyStep
18:30 – Core

ONSDAG
10:00 – BodyBalance
18:00 – BodyPump

TORSDAG
17:30 – BodyBalance

FREDAG
17:00 – BodyPump

LÖRDAG
10:00 – BodyPump
11:00 – BodyStep

SÖNDAG
16:00 – BodyBalance

3 thoughts on “Nu börjar det vara dags för gruppträningarna

  1. Vad tråkigt att vi inte bor i samma stad, så hade vi kunnat vara träningskompisar. :) Jag går ofta på gruppträning! Vad impad jag blir att du börjat träna så mkt. Kör hårt! ;)

  2. Zarah: Ja, det tycker jag med. Fast jag har ju inte varit på nån sån träning än… Men det ska det bli ändrig på! ;)

    Anne: Jo, det tycker jag med.. Ta med dig R och plugga klart i Örebro. :)

    Visst är det imponerande att JAG av alla börjat träna nu?! ;)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *