On a roll?

Jag börjar känna att jag hamnat i ett sorts flyt när det kommer till plugget nu, fick precis tillbaka feedbacken på inlämningsuppgifterna i Redovisning & Beskattning där jag skulle räkna ut bl a kassalikviditet, soliditet, kapitalomsättningshastighet och avkastning på totalt kapital med uppgifterna från en balans- och resultatrapport. Dessutom skulle jag skriva en liten rapport om ”företaget” baserat på nyckeltalen jag räknat ut… Säkerligen inga större svårigheter för många men jag har fått kämpa lite med att få det att släppa och det tror jag att det gjort nu!

Jag fick tillbaka min inlämningsuppgift knappt en halvtimma efter att jag skickat in den med betyget VN och ALLA RÄTT! Snacka om en boost för självförtroendet!

3 thoughts on “On a roll?

  1. Kan du snälla ta detta inlägg på svenska så att man förstår? xO

    Men det sista förstod jag, och du är ju superduktig! Fasen vad pluggandet måste kännas kul när allt går sådär bra! :D

  2. Zarah: Ja, det gör det verkligen! Man känner ju att man faktiskt lär sig något och inte bara trevar fram…

    Haha, det var ju på svenska, fast på sån där ekonomisvenska som jag äntligen börjar begripa. ;D

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *