Toknervös!

Skickade in mitt CV och personliga brev tidigare imorse och för knappt en timma sedan ringde mobilen och jag blev inkallad på intervju – redan imorn! Herremingeeet!

Blev helt obeskrivligt glad, ville bara hoppa och studsa runt i rummet men jag lyckades samla mig såpass att jag gjorde mig förstådd, tror jag. Haha. Samtidigt som vi avslutade samtalet kände jag hur hela magen totalt vred sig och jag blev äckligt nervös! Nu ska jag ta och välja ut två fd arbetsgivare som jag kan ha som referenser; tänkte på senaste jobbet och från ett äldre jobb där jag hade lite administrativa uppgifter i och med att det är ett jobb som administratör jag söker nu.

Shit alltså, jag vågar inte hoppas på något – men det där jobbet vill jag baske mig ha! Hoppas att Ella bestämmer sig för att vara den lilla ängeln hon är även imorn. Hon ska ju få vara med mig på intervjun!

4 thoughts on “Toknervös!

  1. Åh, jag håller tummarna! :D Och det vore ju galet om den här arbetsgivaren inte smälter för lilla Ella som är med. ;)
    JAG hade givit dig jobb på en gång med en sådan unge i famnen! *fniss*

  2. Zarah: Det låter ju toppen! Tack så hemskt mycket, för det är ju tanken som räknas. ;) Hoppas bara att hon sam jag träffar imorn finner Ella lika charmerande. :)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *