Curriculum Vitae

Har suttit och försökt kladda ihop en bra CV den senaste timman och jag tycker att det är så jäkla svårt! Dock inte fullt så svårt som att författa ett tilltalade personligt brev, men ändå. Känns ju som att CV:t är det avgörade, inte bara vad det innehåller utan hur den är framställd. Jag kommer mest troligt aldrig att behärska kunskapen i CV-skrivande.

Anledningen till kladdandet till ett CV beror på att jag fick ett infall idag om att skaffa mig ett extrajobb. Hur jag riktigt ska få ihop det med heltidsstudier, mammaduties och hemmafruande vet jag inte – men omöjligt kan det ju inte vara. Hittade ett jobb som lockar tokmycket och arbetstiderna är vardagar kl 17-22 vilket innebär att det skulle vara möjligt.

Jag vet inte riktigt om jag tar mig vatten över huvud som tror att jag skulle klara av ett jobb på 60% men trivs man med jobbet så tror jag inte det ska vara några problem. Och jag är övertygad om att det är precis det jag skulle göra! Hoppas…

7 thoughts on “Curriculum Vitae

 1. :Bergodalvana: Tack så mycket!

  Ja, det är så svårtnöjd att få fram ett brev och CV man själv är riktigt med, tycker jag iallafall. :P Bara att hålla tummarna för att det ger resultat. :)

 2. Jag är toknöjd med mitt CV, men personliga brevet är däremot svårt.. =/
  Tog dock ett bra tag att få det bra, herregud.. skulle inte vilja se mitt absolut första CV *LOL*
  Vågar du berätta vad det är för ett jobb? Eller om det är butik/lager/kontor eller annat? :)

 3. Zarah: Fuuusk! Då kaske du kollar igenom mitt CV sen och granskar det i sömmarna? ;)

  Det är ett kontorsjobb, som administratör. Det är ju bl a administration jag pluggar nu, som jag tycker är riktigt roligt. Fast chansen att man ska få jobbet lär ju inte vara speciellt stor men hoppas kan man ju alltid. Hade varit guld att snåla ytterligare lite extra på mammadagarna. :)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *