I’m going crazy!

Jag håller på att driver mig själv till vansinne genom att försöka hitta den där låten som jag och en föredetting fick utbränt på en skiva av en dåvarande gemensam kompis. Låten var en ballad som inkluderade pianointro och något om ”rain” och jag vill minnas att det även fanns med ett ”november” med i låten.. Låten framfördes av en, vad jag tror är, rockgrupp – men det är inte November Rain med Guns n Roses.

Kompisen som brände skivan visste varken var låten eller gruppen hette och till följd av detta hette den 11. Unknown – Unknown baksidan av omslaget han pillade ihop i Word. I och med att skivan skapades nångång 2001-2002 så är det ju ingen ny dänga, och hade den varit aktuell då hade jag mest troligt fått namnet på den. Dessutom vill jag minnas att skivan försvann ett tag innan sakerna delades upp i två olika högar i den lilla ettan. Vilken osis. Ingen möjlighet att rippa skivan med andra ord…

Har försökt Googla mig till ett svar på min lilla fråga och tror (och hoppas) att det kan vara låten November Rain med EBTG (Everything But The Girl) men jag hittar den ingenstans på nätet. Hittar bara texten och den klingar liiite bekant.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *