Lägga in en order i Nederländerna?

Jag är så inställd på en rosa Touchwiz att jag nu starkt överväger att beställa en från utlandet. Och det snarast. Hittade ett nederländskt företag som har den i rosa till ungefär samma pris som den svarta kostar i Sverige. Och det tycker jag är helt överkomligt då jag ändå ska köpa telefonen utan abonnemang.

Har läst lite grann och kommit fram till att det som tillkommer på priset är portot, och det kan ju inte vara såå dyrt. ”Incl. 19% BTW” borde väl vara att det är inklusive 19% moms? 

Mejlade för att höra att om de skickar till Sverige, men det borde de väl göra? En annan fråga som sen dök upp är laddare. Undra om de har samma 220 volts-laddare. Om inte, så borde det väl bara vara att köpa egen laddare?

2 thoughts on “Lägga in en order i Nederländerna?

  1. Jag är 100% säker på att det är samma slags kontakt/sladd som här. :) De flesta länderna i EU har samma, kan jag tänka mig.
    Men det som jag hade varit mest orolig över är om det hade funnits svenska menyer? Finns säkert engelska dock. :)

    Härligt. Det där med svenska menyer är inte så viktigt, engelska finns ju med i alla och sen tror jag att man själv kan uppdatera mjukvaran allt eftersom och skaffa en svensk edition. Eller hur? Så gör jag ju med iPoden iallafall. :)

    Nu spelar det å andra sidan ingen roll i och med att jag igårkväll fick ett mejl om att de inte shippar till Sverige. :(

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *