Han körde hårt med mig!

Igår tränade jag på nJoy igen och denna gång under bevakning av Micke. Kan bara säga så pass mycket att jag att jag har en hemskt träningsvärk idag, speciellt i mina triceps aka gäddhänget. Micke han körde heeelt slut på mig, när jag var som mest sugen på att ge upp så stod han och höjde han rösten likt en äkta amerikansk Drill Sergenant – precis som jag behöver.

Jag inte den självdiciplinen att jag kan köra slut på mig själv utan övervakare, men det kommer väl. Helt hopplös är man väl ändå inte? ;)

Riktigt så hemsk var han inte, Micke. Men han gav mig den pushen jag behövde för att ta mig igenom mina 45 minuter på gymmet. Vilken tur att man är två om det här, annars hade det aldrig gått!

One thought on “Han körde hårt med mig!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *