I act like an addict, I just got to have it

En fnittrig tonåring. Ja, det är väl mitt state of mind just nu på många sätt. Nostalgisk till tusen har man gått och blivit och dessutom återupptäckt en gammal crush; Alfie.

Sen första gången jag såg filmen har jag inte glömt bort honom men det kommer i vågor och just nu sitter jag och slukar Soundtracket till filmen; Old Habits Die Hard med Mick Jagger. En riktig eargasm.

Och nostalgin väljer inte vad den för med sig, jag känner ett ofantligt sug efter min sk skokartong på Station. Än en gång! Stationstiden har tydligen gjort ett mycket större avtryck i mig än jag tidigare varit medveten om och erhåller en större plats i mitt hjärta än jag tidigare anat. :)

… Och dansen. Guuud, vad jag saknar allt med dansen även om jag slutade pga att det till slut rann ut genom öronen på mig. En överdos av dans tror jag att jag drog på mig, vilket är synd. Som den tävlingsmänniska jag inte är förstördes min hobby pga av tävlande, synd bara att jag inte hade facit i hand och kunde ta beslutet innan det var försent.

Varifrån kommer all denna nostalgi som sköljer över mig?! Jag kan ju verkligen inte klaga på något som helst i mitt liv vid en tidpunkt som denna. Det kanske bara hör till att bli sådär nostalgisk som bara jag kan bli emellanåt och tänka tillbaka på tiden då livet såg totalt annorlunda ut? Fast tanken på ett liv innan Johan och Ella får mig att sakna dem, fast de ligger i rummet intill. Dags för mys!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=bvzh7NmeWuk[/youtube]

Old Habits Die Hard – Mick Jagger

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *