Spyless!

Jag är verkligen SPYLESS på min blogg! Jag är spyless på att inte ha motivation till att varken baka ihop en ny layout eller producera något nytt inlägg. Spyless är jag även för att jag många gånger sätter mig just här i hopp om att fingarna sköter sig själva och dansar över tangentbordet ihop till ett inlägg, men icke. Hur gjorde jag förr?

Men just nu i denna sekund är jag mest av allt spyless på att hjärnkontoret verkar ha semesterstängt hela juli. Säkerligen augusti med. Räkna med resten av året för att vara på den säkra sidan.

spyless.

One thought on “Spyless!

  1. Det kommer! Det kommer! *peppar, peppar*

    Vi väntar ju tålmodigt! :D
    I alla fall jag, och jag gillar din blogg fortfarande!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *