We’re addicted.

Jag – och även Johan – har gått och blivit smått  beroende av Grey’s Anatomy nu när vi är Houselösa tills även säsong 3 släpps på svensk box. I brist på serie att följa tänkte vi ge Grey’s en chans och vi föll. House har ju blivit ”vår grej” nu och det känns riktigt tomt utan vår favvoläkare. Men Meredith, McDreamy och Izzie (och söte George) fyller tomrummet riktigt bra.

Att jag inte fallit tidigare är ett under, speciellt när jag ändå sett nåt enstaka avsnitt då och då. Som tur är så har vi inte hunnit längre än S02E23, så vi har ännu en del att se fram emot! ”Det tycker vi om, det tycker vi mycket om.”

Grey's Anatomy

4 thoughts on “We’re addicted.

  1. Hahahha.. Han har testat det spelet men han är en riktig Battlefield Fan.. :P .. Hans bror har en såndär COD4 clan :P .. Hälsa mannen det :P

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *