Sista natten

Uschaligen så fort klockan går, uppstigning sker om några få timmar och jag är inte ens säker på att jag fått packat allt jag ska. Varför har man jämt mer saker när man ska åka hem än när man åkte hemifrån?

Imorn åker vi hemåt igen för att sätta en käpp i hjulet för Johan när det kommer till hans ungkarlsliv light. Har han ju faktiskt varit gräsänkling i hela 8 dagar där det vankats en hel massa xbox, pizza och t o m Hultsfredsfestival så det får helt enkelt vara slut på det roliga – nu kommer jag hem!

Damn, vilken packåsna jag kommer att vara imorn. Det är tur att jag blir hämtad på Arlanda!

EDIT | 24 juni kl 16:03:
8 dagar skrev jag och ändå handlade det om hela 15 dagar… Finns det en mer virrig människa än jag?!

2 thoughts on “Sista natten

  1. Ellakläder lämnade jag medvetet hemma för att jag skulle slippa bära alltför mycket när vi åkte, dom hade hon ju vuxit ur under resan! :o

    Nappflaskan glömde jag faktiskt, snyft. Jag som ville ha hem min rååza nappflaska åt henne.. :(

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *