Den som väntar på något gott…

Just nu är livet på tippelitopp på alla sätt! Jag har min iPod, nya datorn är beställd och det allra bästa av allt; 3 veckor kommer att tillbringas uppe i Luleå/Boden och Haparanda då vi bl a ska döpa lillfisen.

Uppstigning skedde kl 03.30 imorse, jag skjutsade in honey till jobbet och åkte hem för att göra det viktigaste. Egentligen inkluderas ”sömn” bland de viktigaste för mig idag i och med att jag inte somnade förrän strax efter kl 02 – men det är ljust ute och jag piggnade till rejält när jag körde hem från Örebro.

Dessutom kommer vi att skriva världshistoria i vår lilla bok idag; för första gången någonsin åker vi så att vi bilar på dagen istället för på natten. Varför? Anledningen stavas ACC. Jason slipper utstå olidlig hetta och vi slipper svettas som finnar i bastu i 10-14 timmar, beroende på trafik. Utöver det är det ju faktiskt första gången Ellastumpan åker upp till Norrland. Ni ser, världshistoria rakt igenom!

Nu ska jag ta och försiktigt börja väcka min lilla skatt för utfodring och sen ska vi styra kosan mot honeys jobb och därefter Luleå. Många och långa timmar i bilen väntar!

2 thoughts on “Den som väntar på något gott…

  1. Vi saknar er redan!!! Å jag är grymt avis på er ACC… Hade ju den typen av lyx i passaten men golfen har det dessvärre inte. Resan från norrköping igår eftermiddag var rena tortyren för både hundar och människor eftersom det var hela 29 grader i skuggan. Behöver jag tillägga att det var väl si så där 800 grader i bilen som stått och kokat i solen hela dagen? BLÄ! Men hoppas ni får det kanon bra där uppe :)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *