The war at home

Jag förklarar krig – mot min Acer TravelMate380! Dagen har knappt börja och jag har möts av en BSoD redan 3 gånger denna dag. Är det något som kan gå mig på nerverna och få mig på dåligt humör så är det när man möts av datorproblem som inte ens årgärdas av en omformatering. Damn.

Att lägga ner bloggen känns fruktansvärt vemodigt men det är nog det som kommer att ske – tills min HP TX1345 anlänt. Hur länge det dröjer till jag har en ny pärla i famnen/på bordet vet jag inte, men man kan ju alltid hoppas på att det blir snart.

Och på tal om snart: om 13 dagar sätter vi oss i bilen och bilar upp mot Hapranda! Äntligen tycker jag, äntligen ska Ella få träffa morfar, morbror, farfar och resten av släktingarna få träffa vårt underverk. Jag längtar!

5 thoughts on “The war at home

  1. Men lägga ned.. menar du då inte en paus tills du fått nya datorn?
    Eller kommer du ta bort denna sida och sedan starta en ny när du fått datorn..? =ó(

  2. turbotrollet: Jag skrev lägga ner för jag har ingen som helst aning om när jag får en ny dator… Kan ju dröja fram till hösten och då är det mer en nedläggning än en paus. :P

    Bloggen kommer att finnas kvar, känns alltför vemodigt att starta på ny kula sen när det kommer att göras. Sluta blogga permanent skulle jag aldrig klara, men i och med skitdator och Ella så kommer det inte att bli så mycket bloggande. Men: I’ll be back!

  3. Jag har en sådan här HP tx1345 och är väldigt nöjd med den! Grattis till dig! Min första tanke var att du hade en sådan och v ar väldigt missnöjd med den, men nu känns det bättre:)

  4. Johanna: Åh, vad fuskigt! Jag har kollat på lillasystern till tx1345 – tx1320. Men jag jag min vana trogen googlade lite så hittade jag 1345:an och föll som en fura! Och när du säger att du är nöjd med den kan jag ju inte annat än inse att jag kommer allt älska den! :*

    Visst är den allt och mer därtill?! :D

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *