Som vi har väntat!

Tisdagen den 5 februari är det äntligen dags igen för en ny säsong av Dr. Gregory House! Jag har ju väntat, väntat och väntat på att DVD-boxen med den tredje säsongen ska släppas i svensk version men den låter mig hållas. Nej, jag kan ju inte skaffa importboxen nu när jag har de två första säsongerna med svensk text. :P

Det känns iallafall bra att ha ett datum att se fram emot när det gäller Husoe, att det bara är ett avsnitt spelar ingen roll. Det är ju bättre än ingenting och något säger mig att boxen med tredje säsongen inte kommer att dröja alltför länge nåmer. ;)

House, som detta hushåll har saknat honom…

One thought on “Som vi har väntat!

  1. Ja, han är saknad i detta hushållet också ska du veta… och jag måste tacka dig för att du skrivit om premiären. Annars hade jag missat den totalt – igen! En förvirrad och stressad student har så mycket att tänka på att hon missar sådana viktiga datum. Hrm, ja… för att vara lite mer ärlig så gäller det väl de flesta viktiga datumen. :S

    *kram* från en av dina (hittills) rätt anonyma läsare!

    Ps. tack för en välskriven och underhållande blogg! och grattis till lilla prinsessan! Ds.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *