Om det var upp till mig…

Om det var enbart upp till mig hade jag självklart sålt högtalarkitet från Audiotop och börjat planera badrumsrenovering på allvar. Men eftersom högtalarkitets öde ligger i händerna på herr Johan, som faktiskt äger allt får jag försöka se till att ha ett litet möte med honom och lägga upp följande:

1. Sprattlet och Jason – även om paketet är utformat för att spela rent ljud och inte högt, så kommer högtalarkitet inte att få komma till sin rätt med en liten bebis och boxer i bilen.
2. Platsbrist – ja, att skylla på platsbrist i en kombi känns ju lite fjantigt. Men faktum är att halva bagageutrymmet redan är ockuperat av Jason och hans galler och andra halva kommer att ockuperas av barnvagnen.
3. Höja värdet på huset – en renovering kommer inte bara att höja trivselfaktorn gigantiskt mycket i badrummet när man fått en bastu installerad utan även höja värdet på huset. Små medel kan göra stor skillnad.

Visst hade det suttit riktigt fint med det där kitet i V70:n men det är ju några små detaljer som inte går att bortse ifrån. Dessutom så är det ju inte så att honey kommer att bli högtalarlös om han väljer att sälja i och med att han får allt nytt – och dessutom t o m bättre grejer än de han har nu.

Dessutom är han inte omöjlig när det kommer till renovering av badrummet, min älskling. Han är mycket väl medveten om att det faktiskt måste göras – med eller utan bastu – och ska man göra något så är det lika att göra det ordentligt direkt. Men lite tur kan vi dra i rätt trådar och använda våra kontakter som kan fixa bra grejer till ännu bättre priser. 

Badrum och målning av huset är prio 1 detta år så vi får se om det blir bastu även om kitet säljs. Sen kan man ju alltid hoppas på en liten skatteåterbäring i början på sommarn – för i år slipper vi köpa en ny bil med ev. skattepengar. :)

7 thoughts on “Om det var upp till mig…

  1. Catti: Haha, jag kan ju alltid hoppas på att jag lyckas vända över honom. :)

    Jessica: Tror du det? Vi får se vad herr Johan säger. ;)

    turbotrollet: Håll tummarna för mig nu! ;)

    Linda: Ja, det tycker jag med. Det återstår att se om Johan håller med mig. ;)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *