Att sälja – eller inte sälja?

Slutsteg från AudiotopFör ganska precis ett år sedan var vi och hämtade ut 57 kg högtalare åt honey som skulle monteras in i Calibran. Nu vill det sig inte bättre än att några veckor innan Elmia kommer halvsponsorn på att han inte vill ha de där högtalargrejerna i Johans bil.

Anledningen är att han inte längre säljer Audiotop och gärna vill vara ”med på ett hörn” när det kommer till Callen. Shit, tänkte jag, ska vi måsta hitta väldigt många tusingar till för att ersätta kitet vi redan har här hemma för att (halv-)sponsorn ska vara nöjd? Inte läge!

Nejnej, så illa är det inte. Halvsponsorn har, efter att ha sett honeys trådar på diverse bilforum, bestämt sig för att helsponsra istället! Nu kommer Audiotopkitet att ersättas med något annat toppmärke för att han ska vara nöjd, sponsorn alltså. Kitet som vi fick köpa till hyffsat reducerat pris kommer vi alltså att få göra precis vad vi vill med.

Nu återstår ju frågan, ska vi pimpa V70:n med ett helt insane högtalarkit eller ska vi sälja det och renovera badrummet för de pengarna? Pimpig familjebil eller bastu? Damn, valet var svårare än jag trodde…

5 thoughts on “Att sälja – eller inte sälja?

 1. Bastu, helt klart! Inga högtalare i världen kan bräcka ett trevligt badrum med en bastu. Dessutom kanske ni inte riktigt får glädje av de superballa, jättefräcka högtalarna eftersom det snart kommer ett sprattel med väldigt känslig hörsel. Kanske är jag tråkig, eller så kanske jag bara är lite mer finne helt enkelt.

 2. Håller helt med föregående talare! Bastun kommer ni att få mycket mer nytta och nöje med, tro mig, jag vet vad jag talar om! Innerst inne vet du nog själv att det är så, eller hur?

 3. FFS woman!
  Valet är ju hur lätt som helst!
  För det första kan man inte styla en Volvo, det är som att sminka en gris. ;) (nu ska ni ju förvisso styla ”inifrån”, men ändååå!)

  Och du vill ju ha bastu så himla, himla gärna, och visst, musik är skönt. Hög musik är kul. Men tycker inte du att det är roligare att njuta i bastun och värmen, än i en bil med musik?
  Att kunna sätta sig i bastun när man själv vill, istället för att bylsa på sig, betala soppa för att åka omkring och dunka Timbaland?

  Ok, jag vet själv hur svårt det är med val, och en dag sitter väl jag och vet inte vad jag ska välja, när det kommer till saker jag vill ha – men som du ser som ett självklart val. ;)
  Jag gillar varken Volvo eller bastusittande (Jacuzzi! Jacuzzi!), men jag hade nog ändå valt bastun och badrummet först.

  Så sälj. :D

 4. Men Linda…. SÄLJ!!!
  Renoverat badrum med bastu känns ju 1000ggr roligare o nyttigare än megaljud i volvon. Du kommer ändå alltid ha med dig sprattlet i bilen o då kommer h*n garanterat o sova o då kan du ändå inte spela. Inte för att du ens skulle kunna spela högt även fast h*n e vaken :P
  Så min röst går till: Sälj o bygg en bastu!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *