Elmia 2008.

Då är Bilsport Performance Show aka. Elmia 2008 inbokad… Det är på allvar denna gång alltså och jag börjar bli lite fundersam på hur det kommer att gå ihop tidsmässigt och ekonomiskt. Påsken infaller väldigt tidigt i år, såpass att mässan/showen redan hålls mellan den 21-24 mars. Shit.

Lacken är inhandlad nu iallafall så det är ju en bra bit på väg vi kommit när det gäller större utgifter till bygget. Rent tidsmässigt hoppas jag innerligt att det löser sig, att lackarn inte får några ’förhinder’. Det är inte mycket kvar på bilen som honey kommer att fixa, när bilen väl är lackad ska billjudet installeras och sen ska det vara klart. Åh, låt allt klaffa nu.

5 thoughts on “Elmia 2008.

  1. Vi hinner inte med Elmia tror jag! :S Tyvärr.. Vi har varit påväg så många år nu men det slutar bara med Strippen varje gång. :D Och nu har man ju lite annat att tänka på (och lägga pengarna på) också när man ska gifta sig!

  2. Catti: Attans, det är ju så jäkla kul på Elmia ju. Finns så många läckra bilar så man knappt vet vart man ska ta vägen och var man börjar för att inte missa något. :)

    turbotrollet: Haha, då är vi två! Längtar tills den bli klar så man kan börja beta av andra projekt här.
    Åhåå, då måste jag ju tala om för herrn att vara noga med att uppdatera tråden när det händer något. ;)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *