Still alive.

Ja, jag lever fortfarande även om det är väldigt tyst här på bloggen. Bloggsvacka i kombination med en fix idé om att promt XHTML-validera bloggarna drar ner bloggandet rätt så rejält. Tyvärr är jag på tok för envis för att ge upp, än iallafall. Kanske lägger jag ner hela projektet med valideringen innan jag bli alltför tunnhårig…

Bortsett från validering (eller försök till validering) så händer det inte speciellt mycket. Saknar familjen jordgubbe massvis och har sån ångest för att det blir en jul på tu man hand utan släkten i år. Men nästa år är det andra bullar, julen 2008 är redan bokad för en norrlandsvisit och då tänker jag stanna hela jul- och nyårshelgen!

Hursom, jobbet bakom kulisserna pågår hela tiden trots att motivationen är obefintlig, precis som inspirationen till att få till en snygg layout till både den här och gravidbloggen. Suck. Nångång ska jag ju lyckas validera klart skiten, bara 18 errors just nu på gravidbloggen, så det ska nog inte vara heelt omöjligt?

Är din hemsida/blogg XHTML-validerad?

6 thoughts on “Still alive.

  1. Jag förstår att du saknar familjen uppe i norr.
    Jag blir kvar i Stockholm och firar min absolut första jul utan familjen, får fira med faster och kusiner istället, men jag vet vad du menar.

    Det känns tomt och konstigt!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *