Bakom kulisserna.

Den senaste tiden har jag faktiskt suttit ovanligt mycket framför datorn även om det inte synts någonstans i bloggen iallafall. Just nu håller jag nämligen på att arbetar tokmycket bakom kulisserna med att installera nytt WordPress, redigera ett nytt theme och instellera nya plugin som kommer att piffa till bloggen sådär lite grann.

Jag undrar om jag kommer att bli klar med mitt lilla projekt innan jul… :)

Posted in WWW

5 thoughts on “Bakom kulisserna.

  1. Ja det är verkligen skitbra med bloggkoll ju! :D

    Jaså? Men herregud så ska ni ju inte känna. Att gifta sig ”bara för att”! Nej det ska man ju göra för att man verkligen vill. Jag och Anders har ju planerat vårat bröllop i tå år nu haha. och Egentligen var det meningen att vi skulle gifta oss nu på nyår men sedan blev jag ju sjuk, var tvungen sluta jobba, brorsan blev sjuk och låg på sjukhus i tyskland i över en månad och mamma blev jättesjuk.. :/ Så det blev att lägga allt på hyllan ett litet tag tills det lugnat ner sig.. Idag är det sjukhusbesök med mamsen som gäller.. Är så himla less på det här med sjukdomar!

    kramis

  2. Catti: Haha, det var ju inte riktigt så jag menade. :) Har ju drömt om mitt bröllop sen jag var en liten tös och har verkligen sett fram emot det. Jag har mappvis med bröllopsrelaterade saker på datorn som jag önskar/önskade mig att kunna använda mig utav, men sen jag plussade så kändes det inte lika ”stort” längre. I jämförelse med att bli föräldrer så känns inte allt annat lika viktigt längre.. Förstår du hur jag menar? Både jag och Johan vill ju gärna gifta oss och när det väl blir av kommer det verkligen inte att vara ”bara för att”. Men ibland känns det som om en liten och enkel borgerlig vigsel är det enda sättet att få allt att gå ihop, rent ekonomiskt alltså. Man vill ju gärna göra allt, och helst på en endaste gång. :D Bebis kommer ju snart och det kostar pengar, huset behöver en uppiffning av både kök och badrum och det kostar ju. Och ett bröllop kostar ju tyvärr också pengar.. Åh. Tänk om man varit miljonär! :D

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *