Damnit.

Lacken till bilen var det ja. Vi åkte in till färghandeln och skulle köpa färg men det blev inte något av det. 480 kr/l för själva lacken (den färgade alltså) och minst lika mycket för klarlacken. Sen tillkommer förtunning och det minns jag inte riktigt hur mycket det behövs.

Till Callen skulle det gå åt ungefär 3 liter färglack och ca 5 liter klarlack. 8 × 480 ger vid en snabb huvudräkning en slutsumma på 3840 kr och då tillkommer några hundringar(?) för förtunning och härdare. Vi lämnade kvar lacken i butiken och bestämde oss för att fundera lite grann på hur vi ska göra.

Till saken hör att honey ev hittat en ’källa’ att köpa färgen via så att man får ner priset på grejerna lite grann men då får vi inte färgen till helgen. Då gäller det att herr Lackerare finns tillgänglig nån annan helg också, vilket man inte ska hoppas på för mycket.

Nåja, att grundlacken kommer på bilen till helgen gör en ofantlig skillnad. Jag håller tummarna för att flytet projektet hamnat i nu håller i sig så att ”det enda” som är ogjort när bebis kommer är kabeldragning och inredningen i övrigt eftersom det inte innebär spackeldamm eller kemikalier över huvud taget.

One thought on “Damnit.

  1. Att man får lägga ner så mycket pengar på färg, även om det är självklart & resultaten blir precis som man tänkt sig :) Det vore kul & se bilder senare också! Jag gillar din blogg förresten, riktigt mysig! *puss*

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *