De ä int’ lääge.

Inlämningsuppgifterna har varit klara ett bra tag nu och när jag väl kom på att jag faktiskt måste skicka iväg dom också dog mitt internet. Snacka om olägligt. Har bråkat med DNS-servrar, IP-adresser och huvudingångar – och nu äntligen verkar det fungera igen!

Det hade ju faktiskt inte varit läge att nätet dött totalt när det var dags att skicka iväg veckans slit med pluggandet. Okej, dagens 3 timmars slit… Jag hittade rätt formel tillslut i Excel och kommer nog ganska snart att vara ett proffs på Officepaketet, ett självutnämnt proffs, men ett proffs ändå.

Det börjar vara dags att göra något åt den här bloggen, är mäkta less på både färg och layout. Över ett år har den ju hänt med, mer eller mindre i precis samma utformning…

2 thoughts on “De ä int’ lääge.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *