Snyft.

Dr Gregory HouseNu har vi plöjt igenom alla 46 avsnitt av House M. D. som vi har här hemma och vi är ikapp serien som den visas på svensk tv. Ja, vi har till och med hunnit se morgondagens avsnitt igår kväll och säsong 3 har inte släppts på DVD hos Discshop ännu. Preliminärt releasedatum: 2007-11-07 men då är det bara importboxen…

Snacka om ett totalt antiklimax att inse att man har sett klart alla 12 discar. Både jag och hun’ fick bita oss i läppen för att inte skrika rätt ut när det sista avsnittet på sista discen slutade! Hur kan de göra så? Hade vi inte bara kunnat få ett avsnitt till?! Bara ett..?

5 thoughts on “Snyft.

  1. Mami: Haha, det visste inte vi heller och nu känns det så fruktansvärt tomt utan Dr. House.. Du kommer att förstå efter kvällens avsnitt! :laugh:
    Är det säsongsavslutning på TV4 ikväll?

  2. Där ser man! Nu skryter hon med att hon sett säsongens sista avsnitt av House innan vi fått se den :cursing: Men men, om några timmar så får även vi andra se den och då får vi se om avsnittet var värt att vänta på :P Det brukar dom alltid i och för sig vara :yes:

  3. Mami: Men jag skrytr ju inte, jag bara talar om att jag faktiskt sett det sista avsnittet för säsongen. ;) Du kommer att toklängta till säsong 3!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *