Och på nionde dagen återuppstånden igen från de tysta

Ojsan hoppsan, hur har jag kunnat hålla mig sysselsatt i 9 hela dagar utan internet och bloggen?! Sanningen är den att datorn inte lockat mig det minsta och jag har med gott samvete bara njutit av lugnet uppe hos mami och papa.

Trots det har jag hunnit med en massa, även om jag – som vanligt – inte hann med allt jag ville och skulle. Ska det verkligen krävas 2 veckor för att man ska hinna med allt man planerat?! Hursomhelst så blev det trots allt en hel del gjort och jag kan lista några av punkterna jag nu kan bocka av efter Norrlandsresa 2 -07.

– träffa mormor
– träffa berit
– träffa farmor, 2 gånger
– träffa 5 av mina 8 fastrar
– överleva en 2 timmars konsert med TorHaKe
– fastna i en poliskontroll utan körkort – och undkomma böter
– besöka B-hallen och kolla på brottningsträning 
– hänga med Jojje
– dansa till finska dansbandet Finlanders på Stadshotellet i Torneå
– agera fyllechaffis
– bli hejad på av otaliga personer och känna ”shit, jag borde veta vem det är”
– bada mucho bastu
– träffa Kalle
– avnjuta en krämwienerbulle a’la Nya Konditoriet
– hälsa på fd svärpäronen
– känna mig antik när glatt jag tackar nej till Beach Party på Umppari för helkväll i byn.
dansa virra bort mig i linedance på öppna dansen
– äta gourmetmat på Frasses och Tasty

4 thoughts on “Och på nionde dagen återuppstånden igen från de tysta

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *