Shopping spree.

Har varit och fyndat på Marieberg idag med honey. Det blev ett nytt koppel åt älsklingskillen – Jasse alltså, en stickad klänning åt mig, Cocoa Body Butter och Cocoa Butter Moisture Stick från Bodyshop. Body buttern jag fick av honey i födelsedagspresent mår jag en aning illa av för tillfället, den luktar/doftar på tok för sött och resulterar i kväljningar. Fattar inte, jag som älskar den i vanliga fall!

Cocoa-serien ska vara väldigt fuktgivade och rekommenderas under graviditeten mot bristningar. Och jäklar vad mjuk man blir av den, smorde in magen med moisture sticken och man blev verkligen smooth as a baby butt! Helt underbart, dessutom så doftar den knappt något heller. De har väl haft gravida kvinnor i åtanke extra mycket när det tillverkat den.

Börjar få riktigt ont i magen numera när jag hostar/nyser/skrattar. Man känner tydligt och klart utanpå magen hur förstorad livmodern är och jag antar att det är den som tar ’stryk’ vid kraftiga rörelser. Jag antar, hoppas iallafall, att det är rätt så normalt. Precis som jag hoppas att den ökade behåringen på magen är en självklarhet för alla gravida kvinnor. Min mage lär ju vara lika pälsbeklädd som Jasons i februari om det fortsätter på samma sätt.

2 thoughts on “Shopping spree.

  1. Får du en fjunig mage? Flåt, men det var lite fnissigt faktiskt :D
    Hmm.. vill testa den där buttern även fast jag inte är gravid, vill vara bebismjuk jag oxå!:run:

  2. turbotrollet: Ja, det får jag! Och det är sjukt hur mycket ’päls’ det blivit på den. :laugh: Och håret på benen ska vi inte ens gå in på… 8O

    Jag rekommenderar Cocoa-serien starkt! Man blir verkligen sjukt len av den. :headbang:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *