Jag har färgade underkläder, ska vi kn*lla?

Idag mår jag som en påse skridskor. Vi hade fest igår och kom inte i säng förrän kl 04. Det var skitkul och vad alla grabbar blev klappkanon i baken! Jag och Carro höll oss till cola och det var faktiskt ingen dum idé alls. Blotta lukten av alla ölburkar får mig att känna mig mest bakfull och slitnast i gänget.

Per och Stefan däckade i sofforna trots att jag gjorde klart för dem att gästrummet står till deras förfogande. Nåja, de somnade i några timmar iallafall och för tillfället ligger Per i min säng och sussar medan Johan och Stefan spelar Forza 2 på 360:n. Pojkar, pojkar…

Fick världens bästa/sämsta raggningsreplik per SMS igår. En föredetting till mig verkade vara ute på en riktig boys night out. Har inte kunnat bestämma mig för i vilken kategori den hamnar i… Grabbarna, inkl. Johan, tyckte att den var riktigt bra och SMS:en med repliken skickades flitigt till brudarna i singelkillarnas telefonbok. ”Haha, ärthjärna” lydde svaren som trillade in lite senare. Det kanske är en replik som fungerar på killar bättre? Men, vad vet jag? Ja, förrutom att jag ska lägga den på minnet om jag nångång – mot förmodan – faktiskt skulle behöva den.

2 thoughts on “Jag har färgade underkläder, ska vi kn*lla?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *