Äntligen helg!

Guud så skönt det var med sovmorgon i morse! Har ju klivit upp mellan 04.30-04.45 denna vecka så man har ju varit lite trött under hela veckan. I tisdags lyckades jag till och med att somna på bordet i pausrummet. Inte helt illa pinkat!

Igår hade vi en liten grilkväll vid Säbylundssjön med Sebbe och Lina. Det var riktigt kul, framtills alla stupfulla ungdomar bestämde sig för att campa en bit ifrån oss. Vi köpte engångsgrillar och fick vänta evigheter på att våra kolossala flintastekar skulle bli färdiga. Det var fruktansvärt jobbigt i och med att jag var hungrig som ett djur! Det vattnades i munnen på mig och jag tror baske mig att jag dregglade till och med mer än Jason som stod och fluktade vid grillarna.

Just nu känns det lite bittert att det redan är lördag. Helgen går på tok för snabbt!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *