Oj!

I helgen påbörjade vi att på allvar kalkylera inför vårt kommande bröllop. Ja, vi ska ju gifta oss. Frågorna som lyder är hur, när och till vilket pris.

Brudklänningen har jag drömt om jättelänge och varit övertygad om att det är min klänning. Jag har bara inte vågat kolla upp vad det kostar eftersom mina drömmar skulle raseras i samma veva jag ser hur många 1000-lappar det skulle krävas. Men nu var det så att jag gjorde det igår. Nu eller aldrig, tänkte jag och letade reda på priset.

Alla vet vi ju att brudklänningar inte är billiga, varken att hyra eller köpa. En Lars Wallin-klänning ligger ju i runda summor kring 50 000:- och det är väl vad jag har räknat med att max betala för mitt bröllop  om vi skulle gifta oss inom en snar framtid och inte ta ett lån till bröllopet. 10 000:- hade jag väl räknat med att som mest lägga ut på min klänning, men det skulle svida ändå. Döm min förvåning när jag hittar att min drömklänning kostar $298. Alltså 2081 SEK!

Kan det blir bättre?! Jo, det kan det och dit kommer jag snart… ;)

Nu står jag i valet och kvalet på två klänningar. Den första har jag tittat på i över 2 år och den andra hittade jag nu i helgen och den kostar inte mer än $338. Knappt 300:- mer än den ”gamla”. Enligt mig är de heeelt underbara båda två och jag kan verkligen inte bestämma mig! Hjälp mig?

Själv fastnar jag mer och mer för den nya ju mer jag tittar på den. Den är ju gudomligt vacker och så Linda. Vilken än av klänningarna jag än skulle ha, så skulle jag jag vara riktigt nöjd. Men jag vill ju vara toooknöjd!

1. Den ’gamla’ dress2.jpg       2. Den ’nya’ dress1.jpg

Och sen till de bästa nyheterna. Idag hände det! Idag hände det som vi väntat på så länge! 2,5 år av längtan och 2 år av ren frustration har gett med sig och nu är det äntligen så att vi ska bli 3! Idag plussade jag, jag är gravid! Men… Jag ska försöka att inte ta ut glädjen i förskott.. Vi har på mycket nära håll sett hur snabbt bebislyckan kan förvandlas till det värsta tänkbara

Jag hoppas att ni som fått lösenordet förstår att allt det här är något som vi, än så länge, inte vill gå ut med officiellt. Mycket kan som sagt hända och innan vecka 12 så behåller vi det för ”oss själva” fram tills dess. ;)

Så mycket var det för dom bröllopsplanerna. Hips vips så blir det framskjutet minst 2 år.. Men det gör mig absolut ingenting! Jag är mest lycklig iallafall!

 

gravid.jpg

 

6 thoughts on “Oj!

 1. Hej igen! har läst inlägget nu. jag gillar båda klänningarna, det är nästan 50-50 för mig (jag som ändå hade tänkt säga en och ge dig lite användbar feedback)..men de står lika mellan de två för mig faktiskt.
  Till den riktigt STORA nyheten nu då. Jag får lov att gratulera och skicka stora lyckönskningar till er!! Jag är verkligen kalasglad för din skull Linda, lite rörd t.o.m., men ska själv försöka ta det lugnt så här i början. :) Lättare sagt än gjord, dte är fantastiska nyheter, önskar er allt gott iaf! Pussar och kramar

 2. GRATTIIIIIIIIIISSSSSS GUMMAN!!!!! :D:flower: Jag är mest glad för din skull!!!! Hoppas verkligen att den lilla boblen stannar där den ska vara!!!
  Ang brudklänningarna kan jag inte bestämma vilken som var snyggast.. men måste jag välja någon så blir det den ”nya”. Jag är så glad för din skull att jag hoppar på stolen medan jag skriver!! tihi :D Stora fetkramen från Carro och Emma

 3. Skitfina båda två!
  Jag gillar framsidan på 2 och ryggen på 1.an, men i helhet: 2:an! 8)

  GRATTIS GRATTIS GRATTIS!! Som ni längtat och velat, jag hoppas självklart för allt i världen att det sak gå bra!! :flower: :hjartan::hjartan::hjartan:

 4. Gissade nästan att det var någonting sånthär, men GRATTIS! gud vad kul att läsa. Ska hålla tummarna för att allting ska gå bra! Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *