Spyless!

Jag är verkligen SPYLESS på min blogg! Jag är spyless på att inte ha motivation till att varken baka ihop en ny layout eller producera något nytt inlägg. Spyless är jag även för att jag många gånger sätter mig just här i hopp om att fingarna sköter sig själva och dansar över tangentbordet ihop till ett inlägg, men icke. Hur gjorde jag förr?

Men just nu i denna sekund är jag mest av allt spyless på att hjärnkontoret verkar ha semesterstängt hela juli. Säkerligen augusti med. Räkna med resten av året för att vara på den säkra sidan.

spyless.

Still alive.

Ja, jag lever fortfarande även om det är väldigt tyst här på bloggen. Bloggsvacka i kombination med en fix idé om att promt XHTML-validera bloggarna drar ner bloggandet rätt så rejält. Tyvärr är jag på tok för envis för att ge upp, än iallafall. Kanske lägger jag ner hela projektet med valideringen innan jag bli alltför tunnhårig…

Bortsett från validering (eller försök till validering) så händer det inte speciellt mycket. Saknar familjen jordgubbe massvis och har sån ångest för att det blir en jul på tu man hand utan släkten i år. Men nästa år är det andra bullar, julen 2008 är redan bokad för en norrlandsvisit och då tänker jag stanna hela jul- och nyårshelgen!

Hursom, jobbet bakom kulisserna pågår hela tiden trots att motivationen är obefintlig, precis som inspirationen till att få till en snygg layout till både den här och gravidbloggen. Suck. Nångång ska jag ju lyckas validera klart skiten, bara 18 errors just nu på gravidbloggen, så det ska nog inte vara heelt omöjligt?

Är din hemsida/blogg XHTML-validerad?

Bakom kulisserna.

Den senaste tiden har jag faktiskt suttit ovanligt mycket framför datorn även om det inte synts någonstans i bloggen iallafall. Just nu håller jag nämligen på att arbetar tokmycket bakom kulisserna med att installera nytt WordPress, redigera ett nytt theme och instellera nya plugin som kommer att piffa till bloggen sådär lite grann.

Jag undrar om jag kommer att bli klar med mitt lilla projekt innan jul… :)

Posted in WWW

Uppdaterat.

Det tog sin lilla tid men nu har jag äntligen fått fingrarna ur baken och uppdaterat min WordPress. Jag hade en riktigt gammal version och det var många nya themes som bråkade – vilket har varit en bidragande faktor till att det inte har hänt speciellt mycket på layoutfronten här.

Typiskt nog skulle ju min FTP börja krånga när jag raderat hela mappen med WordPress, men skam den som ger sig. Jag kunde ju inte lämna bloggen totalt fucked up, det hade kostat mig min nattsömn kan jag lova. Men nu är det fixat och jag kan slappna av. Yeay.

Posted in WWW

etthundrasju.

Igår måste det har varit otroligt händelselöst i bloggvärlden. Kan inte tänka mig någon annan anledning till att 107 unika besökare hittat in till min lilla sida, jag är imponerad. Enligt susnet har jag lite drygt 66 unika besökare per dag i snitt, så 107 besökare är ett jäkla lyft för lilla mig.

25 november ska jag bocka in i kalendern och se tillbaka på denna engångshändelse med största förvirring. Haha.

Posted in WWW