Oh no.

Nu har jag gått och blivit en sån där, en sån där som jag tidigare inte alls förstått mig på. En sån där som äter mörk choklad och tycker att det är gott. En sån där som kan trycka i sig en hel chokladkaka med minst 70% kakao – och ändå känna att det skulle sitta fint med mer.

Mmm… (Marabou) Premium Dark Mint. ♥

Ella-Bella Busunge, 2 år gammal

I lördags var det dags för min lilla skrotunge att fylla år för andra gången och det firade vi genom att låta Ella välja vad dagen skulle bjuda på. ”Vill du åka och bada på Gustavsvik eller leka på Lek- och Buslandet?”. Leka, svarade Ella så vi åkte till Buslandet tillsammans med vårt finbesök från Vittjärv, Boden, som består av svägerskan, hennes karl och sockersöta dottern Fabienne.

Ella och Fabienne (3 år) var väldigt lyckliga över att vi hamnade på Buslandet och visste inte riktigt vart de skulle börja. Studsmattorna är en favvo hos kusinerna så de både påbörjade och avslutade med studsmattorna, men där emellan hann vi med att åka rutschkana i mängder, hoppa i hoppslottet, klättra, leka i bollhavet och skjuta med bollkanonerna – bland annat. En riktigt rolig dags för oss alla, inte minst för papporna. ;)

Underbara Hun’

Idag ringde Hun’ och frågade mig om han fick komma hem med en present till mig efter jobbet, som en tidig julklapp. Och vem är jag att förbjuda honom? Däremot förvånade jag mig själv med att uttalat orden ”kan den inte vänta till julafton?”. Som tur är känner han mig bättre än så, så när han kom hem bad han mig lokalisera överraskningen, som jag sökte efter på helt fel ställe. Haha. Ella visade mamma var presenten fanns och jag satte genast igång att klämma och känna genom Johans tröja ihopp om att kunna gissa rätt.

Presenten visade sig vara boken Bättre bilder med Canon EOS digitala systemkameror och jag vet inte om jag ska ta det som en pik om att jag bör lära mig att fota lite bättre. Jag väljer att ta det som om han känner mig så pass bra att han vet att fotoböcker är något jag faktiskt tänkt att köpa själv. :) Tack älskling! ♥