Du är fången i din egen naiva dumhet.

Så var man äntligen hemma igen! Hade lätt kunnat stanna kvar en extra vecka i Haparanda om bara kroppen beslutat sig för att samarbeta med mig – och honey hakat på. Att vara på resande fot med energisk 1-åring när man är i 6:e månaden var inte riktigt fullt så simpelt som jag i min naivhet målade upp det för att vara. Att lilla fröken dessutom tyckte att det är en alldeles utmärkt idé att starta mornarna 3 timmar tidigare än vanligt dagligen under den sk semestern gjorde inte saken bättre. Jag är trött kl 06 på morgon.

Idag hade jag gärna bara begravt mig ner under täcket och vägrat att kliva upp. Magen, fogarna och bäckenet värker utav sällan skådat like men just idag väntar ett besök hos tandis så inte får man nån ro. Efter plågeriet i form av tandstensskrapning väntar Elgiganten för ett återköp, en sväng på IKEA för att köpa en gryta och slutligen till första bästa mataffär för påfyllning av mat till kyl och frys. Full fart med andra ord – man borde få ha semester för att kunna återhämta sig från semestern. ;)

– – – – –

Du är fången i din egen naiva dumhet, men tiden lär
Hjärtat blöder tills det härdats till evig stumhet, för kärleken tär
Den tär

Kärlek är som en vässad kniv, i onda händer tar den liv
Du blev blek som döden när du förstod att det mörka röda är hjärteblod
Hjärteblod

Raubtier – Hjärteblod

Sista natten

Uschaligen så fort klockan går, uppstigning sker om några få timmar och jag är inte ens säker på att jag fått packat allt jag ska. Varför har man jämt mer saker när man ska åka hem än när man åkte hemifrån?

Imorn åker vi hemåt igen för att sätta en käpp i hjulet för Johan när det kommer till hans ungkarlsliv light. Har han ju faktiskt varit gräsänkling i hela 8 dagar där det vankats en hel massa xbox, pizza och t o m Hultsfredsfestival så det får helt enkelt vara slut på det roliga – nu kommer jag hem!

Damn, vilken packåsna jag kommer att vara imorn. Det är tur att jag blir hämtad på Arlanda!

EDIT | 24 juni kl 16:03:
8 dagar skrev jag och ändå handlade det om hela 15 dagar… Finns det en mer virrig människa än jag?!

Den som väntar på något gott…

Just nu är livet på tippelitopp på alla sätt! Jag har min iPod, nya datorn är beställd och det allra bästa av allt; 3 veckor kommer att tillbringas uppe i Luleå/Boden och Haparanda då vi bl a ska döpa lillfisen.

Uppstigning skedde kl 03.30 imorse, jag skjutsade in honey till jobbet och åkte hem för att göra det viktigaste. Egentligen inkluderas ”sömn” bland de viktigaste för mig idag i och med att jag inte somnade förrän strax efter kl 02 – men det är ljust ute och jag piggnade till rejält när jag körde hem från Örebro.

Dessutom kommer vi att skriva världshistoria i vår lilla bok idag; för första gången någonsin åker vi så att vi bilar på dagen istället för på natten. Varför? Anledningen stavas ACC. Jason slipper utstå olidlig hetta och vi slipper svettas som finnar i bastu i 10-14 timmar, beroende på trafik. Utöver det är det ju faktiskt första gången Ellastumpan åker upp till Norrland. Ni ser, världshistoria rakt igenom!

Nu ska jag ta och försiktigt börja väcka min lilla skatt för utfodring och sen ska vi styra kosan mot honeys jobb och därefter Luleå. Många och långa timmar i bilen väntar!

The war at home

Jag förklarar krig – mot min Acer TravelMate380! Dagen har knappt börja och jag har möts av en BSoD redan 3 gånger denna dag. Är det något som kan gå mig på nerverna och få mig på dåligt humör så är det när man möts av datorproblem som inte ens årgärdas av en omformatering. Damn.

Att lägga ner bloggen känns fruktansvärt vemodigt men det är nog det som kommer att ske – tills min HP TX1345 anlänt. Hur länge det dröjer till jag har en ny pärla i famnen/på bordet vet jag inte, men man kan ju alltid hoppas på att det blir snart.

Och på tal om snart: om 13 dagar sätter vi oss i bilen och bilar upp mot Hapranda! Äntligen tycker jag, äntligen ska Ella få träffa morfar, morbror, farfar och resten av släktingarna få träffa vårt underverk. Jag längtar!