Där rök skägget.

Jag slog vad med Micke om att spara skägg och hår i ett år, jag sparade i två månader innan jag kände mig som ett uteliggande pack, så nu rakad och klippt nästan 10kG lättare känns det som. Hatar dock att förlora vad..som detta med att börja blogga, inte nöjd.

Nu är det Star Wars, nybakade muffins och somna främför tvn som gäller!
Adios muchachos nachos!

Jagad av utredarn!

Ni vet som bekant att jag hade ett mindre missöde på jobbet för några månader sedan och detta har lett till att nästan alla chefer har fått en mindre utredning av polis och arbetsmiljöverk på sig, allt för att hitta nån ansvarig. 

Igår var det min tur, en höjdare iklädd slips och portfölj från högkvarteret, vi kan nog utan att överdriva kalla honom Agent Smith, kom med bestämda steg in på verkstan i jakt på den som orsakat tre månader av utredningar, förhör, intervjuer och något så kopiösa stora högar med pappersarbete och ni vet ju hur man säger, den som söker han finner och Agent Smith fann vem han sökte efter: Mr Fredriksson.

Ni ska nu ha en sak i åtanke: Agent Smith kom inte all the way down till Örebro för att småsnacka lite, han ville veta hur olyckan gått till,om jag var säker på att gick till så, vilken tid det inträffade, om jag var helt hundra på att klockan var så mycket, vem var närvarande, om jag var för chockad för att inte minnas.
Karln ville veta hur jag stod, hur jag gick, hur jag höll mina händer, vad jag höll i mina händer, var min kollega befann sig, vilken hastighet loket som träffade mig färdades i,och jag kan lova er mina vänner att han blev gudförbannad när han fick veta att ingen hade noterat den hastigheten, som att någon nånsin noterar hastigheten på ett lok.. än mindre inne i en verkstad. 
Han ville verkligen inte befinna sig i min ljufva verkstad, han ville tillbaka till sitt feta kontor i el´stockholmo.. jag kunde nästan se hur han försökte öppna min skalle i svar på sina frågor, Agent Smith ville inte vara indränkt i verkstadslukt, han ville ut från detta fängelse, detta zoo!
Mina två chefer som var med mig skruvade på sig något obscent i brist på bra svar.
Jag tog mig genom eldprovet när jag svarat på några repetionsfrågor, liknande såna man får på teoriprovet för körkortet, blandannat denna: i vilken klass räknar man in ett 38ton tungt lok och i vilken hastighet får denne framföras inomhus och igenom portar?
Svar: Småfordon, 3km/h inomhus och 1.5km/h genom portar.

När drillningen var över skulle jag som vanligt gå bort till Sebbe för att diskutera xbox och 70-tals V8, men jag var så hårt tagen av Agent Smith att, min annars så iskalla och blixtsnabba hjärna, haha, hade överbelastats och kortslutits av rent psykiskt självförsvar, jag kunde bara gå raka vägen till bilen och åka hem.

Jag har idag gått med ena ögat över axeln i jakt på Agent Smith, men han fanns inte där.. men bakom något hörn står han..vakar..väntar.. 

Nu ska jag måla klart mitt lilla hus på prärien och förståss spela gudlika mängder xbox.
Babianhannen

1 av 100

 Efter att i flera år sett Linda sitta och skriva dagarna ut och dagarna in, är det äntligen min tur att blogga!
Jag fick som jag ville *host* när jag och Linda slog vad om det var en flicka eller pojke vi väntade. Om det var en pojke så skulle Linda varva mina två absoluta favoritspel på xbox360: Gears of war 1 och 2! Linda provade spela med mig för nått år sen men när jag jagade henne med en motorsåg som är väldigt högljudd blev hon vansinnig och svor en helig ed att aldrig någonsin igen spela gears, en ed som hon nu var beredd att bryta bara för att i en vadslagning få mig att blogga 100 inlägg med 25 photoshopade blider.. jag kan inte ett jota om photoshop! så det här ska bli intressant..för er hehe.

Snart ska jag ta min lilla familj på en promenix och gunga i lekparken, behöver komma ut i solen!
Skrapa färg på väggen och grundmåla ligger också i planen.. och tapetsera klart hallen borde jag nog göra, för den kommer att bli jäkligt snygg!

Catch U later my freaky darlings!//Jojje, babianhannen, kungen i djungeln